Savez izviđača Beograda

Savez izviđača Beograda

Poziv za izlete PDF Štampa El. pošta
sreda, 14 jul 2010 22:41

20100629-nauticko-selo U okviru besplatnih programa za "Letnji raspust 2010" Savez izviđača Beograda od ponedeljka 19. jula organizuje izlete do Nautičkog sela u Boljevcima. Učesnici izleta će posetiti Ergelu, manastir Fenek i Sremsku kuću Bojčinskoj šumi.

Pokrovitelj programa Na "par koraka" od gradske gužve - životna radost u izviđačkoj igri je Sekretarijat za sport i omladinu Beograda.

Izviđački instruktori organizovati razne igre i upoznati učesnike programa sa metodom rada i suštinom izviđačke otrganizacije koja u Beogradu aktivno radi 99 godina.

Za učesnike izleta je obezbeđen autobus, koji polazi u 08:00 sati ispred hrama Svetog Save (ul. Krušedolska kod spomenika Sv. Savi. Povratak je predviđen u 20.000 sati na isto mesto. Učesnici programa mogu da se ukrcaju u autobus na stanicama GSP-a kod BAS-a, kod palate Srbija, kod starog Merkatora, u centru Zemuna kod hotela Central, na stanici kod Studentskog grada, kod pijace u Vojvođanskoj ulici, kod broja 110 u Vojvođanskoj ulici, na Ledinama kod okretnice, u centru Surčina i u Progaru.

Uvek dobro došli!!!

Poslednje ažurirano četvrtak, 15 jul 2010 08:19
 
 
Design by: iMedia